Stim cu totii cum sa infrumutesam o canapea sau un fotoliu. Cateva perne decorative aruncate pot schimba aspectul unei piese simple intr-o tapiterie frumoasa. In acelasi mod este la fel de usor sa schimbi aspectul unui mobilier din lemn cum ar fi sifoniere, mese sau noptiere cu niste manere noi.

Mobilierul cu accente colorate este foarte popular acum. Luati orice fel de element de decor si adaugati o pata de culoare pentru a obtine o piesa cu accent care-ti va capta privirea instant. Dar, daca va place deja culoarea piesei de mobilier sau doriti ca lemnul sa ramana tonifiat, nu este nevoie sa-l pictati; schimbarea feroneriei este cel mai rapid mod de a obtine un aspect actualizat.

Actualizati stilul mobilierului la o anumita perioada

Piesele de mobilier sunt foarte bune pentru un look eclectic sau pentru a adauga un pic de aer istoric unei incaperi. Cu toate acestea, ele au nevoie de multe ori de un pic de imbunatatiri pentru a le aduce in stare. Luati, de exemplu, o pereche de cufere moderne de la mijlocul secolului. In starea lor originala nu sunt suficient de moderne. Un strat de vopsea neagra, un inel de arama plin de farmec, le poate aduce la zi.

Schimba stilul unui mobilier invechit cu aceste utilaje de prelucrare lemn

In timp ce unuii au ramas fideli patrimoniului de cufere ei, altii incearca sa schimbe aspectul unui colt complet din odaia bunicii prin adaugarea de butoane de aur si manere asortate care sa dea viata noua unei piese de mobilier de moda veche. Trendul este acum, chiar si pentru chinezariile ieftine, de a asemana un mobilier modern cu unul intr-un stil mai vechi.

Adauga stil unui mobilier de foraj

Uneori, o piesa de mobilier este pur si simplu plictisitoare, caz in care adaugarea de anumite componente de feronerie este distractiva doar prin faptul ca le da un stil, o solutie perfecta pentru a alunga monotonia. Un birou cu manere din lemn colorate poate fi umbra exacta a biroului in sine, oferindu-i zero personalitate. In schimb, niste frumoase butoane ceramice pictate manual dau o doza de stil, ajutand in plus si la coordonarea biroului cu restul camerei.

Ganditi-va la feronerie ca la niste bijuterii intr-o camera si nu trece cu vederea posibilitatea de a imbraca o mobila plictisitoare, schimband pur si simplu manerele sau butoanele.
Potrivirea unui stil de mobilier la o tema
Manerele vin in tot felul de stiluri, forme, culori si, in aceste zile, este foarte usor sa gasim ceva care se va potrivi temei unei camere.

Leave a Reply