Ar trebui sa te invoiesti de la munca atunci cand esti bolnav

Crezi ca daca vii sa lucrezi atunci cand esti bolnav, in loc sa sti acasa, iti vei impresiona seful? Sefii rezonabili stiu ca un angajat bolnav nu numai ca nu este productiv, sar acesta poate raspandi o boala in cadrul biroului si oricine altcineva poate deveni neproductiv. Suna cand esti bolnav, atunci cand este nevoie. Seful tau si colegii vor aprecia.

Evitarea crizelor
In cazul in care se intampla la locul de munca ceva neasteptat, ce crezi ca va face o impresie mai buna sefului: angajatorul care intra in panica sau cel care intra in actiune? Desigur, seful va aprecia salariatul care se confrunta cu criza rapid si eficient.

A sti ce subiecte trebuie evitate
Stai departe de subiectele care ii fac pe altii sa se simta inconfortabil sau care contribuie la cearta la locul de munca si care nu te pot pune intr-o lumina pozitiva. Acest lucru il va impiedica sa gandeasca prost despre tine. Printre subiectele care nu fac bine pentru conversatie la locul de munca se numara politica, religia si discutiile interminabile despre problemele tale de sanatate si alte probleme personale.

Gestionati-va timpul in mod eficient
Abilitatea ta de a finaliza proiectele la timp il va ajuta pe seful tau sa aiba incredere in tine. Tu trebuie sa demonstrezi ca stii cum sa gestionezi in mod eficient timpul si sa predai proiectele la timp sau, daca este posibil, chiar mai devreme.

Leave a Reply