In acest articol vom aborda subiectul huselor pentru telefoanele iPhone, si mai exact vom discuta pe scurt cateva modele de huse si avantajelor lor. Telefoane iPhone dupa cum stim sunt fabricate de catre firma Apple, si sunt printre primele dispozitive eletronice care au introdus tehnlogia touch-screen. Aceasta consta, dupa cum stim majoritatea dintre noi, in posibilitatea de a utiliza optiunile si comenzile unui telefon doar prin simpla atingere a ecranului, butoanele acestuia trecand pe un rol secundar, si anume de blocare / deblocare a telefonului sau pentru volumul acestuia.

Un tip de husa iPhone este numita Marblue si este de tip carcasa, fiind fabricata din mai multe materiale cum ar fi tpu si inca un material policarbonat de o duritate mare, care impreuna ofera telefonului iPhone o protectie de durata, insa elementul atractiv la acest tip de husa il reprezinta stilul sau neobisnuit.

Creatorii husei s-au gandit si la posibilitatea in care utilizatorul va pozitiona telefonul cu ecranul in jos, astfel incat au prevenit ecranul cu un strat interior de protectie, pentru a asigura ca ecranul, poate cea mai sensibila parte a telefonului iPhone, nu se va zgaria nici cand este pus cu fata in jos. Husa Marblue are si acoperitori pentru butoane pentru a asigura ca iesirile de tip jack nu se vor infunda cu nisip sau alte materiale.

Marginile husei de telefon Iphone marblue sunt din cauciuc ceea ce in primul rand creste aderenta acestuia, pentru a putea fi tinut in mana mai usor, si in acelasi timp reprezinta un element de unicitate, intrucat culoarea poate fi aleasa de catre client dupa preferinta sa personala.

O alta husa telefon iPhone este cunoscuta sub numele de UAG care este o firma cu un renume in domeniul protectiei militare, depasind adesea standardele militare in ceea ce priveste protectia impotriva socurilor, cazaturilor, zgarieturilor, apei si a nisipului.

Aceasta husa iPhone are un aspect futuristic si imbina stratul interior moale cu stratul exterior dur care creste gradul de aderenta al telefonului, facand scaparea acestuia din mana mult mai grea. Husa iPhone uag este de tip portofel, ceea ce inseamna ca poate inlocui cu usurinta portofelul dumneavoastra vechi si indeplineste mai multe functii.

Prima este cea de protectie a telefonului, si a doua cea de depozitare a telefonului, cardurilor si banilor, oferind spatii pentru depozitarea a pana in trei carduri. In cazul in care va aflati in plin sezon calduros si cu mult soare, nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la posibilitatea de a citi de pe telefon, intrucat husa iphone uag are incorporat un sistem anti-glare, ceea ce ajuta si la calitatea selfie-urilor dumneavoastra, indiferent daca realizati fotografia in plin soare sau nu.

In concluzie, aveti doua alternative pentru protectia telefonului iPhone, una fiind cea care depaseste standardele militare, UAG, si cealalta care are un aspect ceea ce cu siguranta va atrage invidia celorlalti.

Leave a Reply