Bolile de piele sunt foarte frecvente si relativ usor de tratat.Insa sunt foarte urate ca aspect.Una dintre bolile de piele este boala psoriazis.Aceasta boala nu este contagioasa,nu se ia prin atingere si cel mai important : nu ar trebui sa ne ferim de cei ce au psoriazis deoarece oricine se poate imbolnavi.

Psoriazis este o afectiune dermatologica caracterizata prin aparitia de leziuni rosiatice acoperite de scame alb-sidefii,uneori foarte groase. Un tratament pentru psoriazis ne ofera clinica Psoremiss.

Cu tratamentul oferit de ei pacientul isi poata controla boala,produsele oferite de ei fiind naturale.Pana acum in tratamentul bolii psoriazis se foloseau corticoizi sau medicamente alopate ce aveau efecte secundare ingrozitoare,ajungadu-se si la distrugerea organelor vitale.

Psoremiss te trateaza de psoriazis fara corticoizi,ceea ce inseamna ca medicamentul nu are reactii adverse.Tratamentul lor consta in doua unguente : unul care se utilizeaza dimineata si care are rolul de a indeparta scamele din stratul superficial al epidermei si un alt unguent,care se foloseste seara si care incetineste proliferarea celulelor din stratul bazal al pielii astfel fiind posibila disparitia leziunilor inestetice.Insa,pentru leziunile din zonala capului se foloseste un sampon special.

Pentru reusita tratementului impotriva bolii psoriazis se recomanda un regim alimentar bland si o cura cu vitamine cu efect antioxidant.Dar reusita acestui tratament depinde foarte mult si de starea psihica a pacientului,astfel ca la pacientii echilibrati psihic leziunile dispar sau se ameloioreaza substantial in trei-patru saptamani.Insa pentru cei ce folosesc tratamentul pentru psoriazis si au un echilibru psihic precar se recomanda un tratament mai indelungat.

Bolnavii de psoriazis trebuie sa inteleaga ca aceasta boala evolueaza in pusee.Folosind tratamentul Psoremiss,puseul se vindeca complet.
Pe langa tratementul impotriva bolii numita psoriazis,clinica Psoremiss ofera si o terapie fotodinamica pentru acnee.
Filiale Psoremiss in tara se gasesc in orasele : Baia Mare,Brasov,Bucuresti,Craiova,Constanta,Iasi,Timisoara,Piatra Neamt,Sibiu,Targu Mures si Oradea

Leave a Reply