Eram azi la cumparaturi intr-un magazin la colt de bloc.Stateam la coada in timp ce un nene vesel ii povestea vanzatoarei ceva despre cum se ducea el cand era tanar la furat mere.

Nimic neobisnuit in poveste,doar ca am sesizat ceva ce m-a facut sa izbucnesc in ras.Nenea a inceput cu”Am fost o data pentru ca am fost de mai multe ori”,moment in care am izbucnit in ras.S-a uitat la mine si a precizat ca a fost de multe ori la furat mere,doar ca o data s-a intamplat ce vroia sa povesteasca atunci cand am izbucnit ca nesimtitul in ras.

Ma rog,povestea era asa : “Am fost o data ,pentru ca am fost de mai multe ori la furat mere,cand i-am rupt gardul celui de la care furam pentru ca sa nu ne prinda cand il sarim la plecare.”Si a continuat el dar povestea s-a terminat scurt.Dupa ce omu a plecat,vanzatoarea mi-a zis ca am facut bine ca am izbucnit eu in ras pentru nici ea nu si-a dat seama ce vroia nenea sa zica.

De acum voi avea grija cu rasul prin magazine si institutii publice,ca am patit-o cu o tanti de vreo 50 de ani la RDS luna trecuta.Dar asta e alta mancare de peste ce o voi povesti cand o sa am chef.

Leave a Reply