Totul a inceput pe 25 septembrie(parca).Cand s-au facut preselectiile pentru participarea la Balul Bobocilor.Au fost alesi Hanu Theodor,Hriscu Alexandru Florin,Hage Moussa Marc,Vlad Petrisor,Nistoreanu Andrei si Marius Chiriac.La fete au avut loc cateva schimbari si au participat : Mititelu Cristina,Oancea Grabiela,Puscaciu Stefania,Monalisa Viziteu(parca),Bucataru Andreea si Mogos Maria.
Dupa preselectie,cineva mi-a zis ca deja stie castigatorul.Eu i-am zis ca orice este posibil.La scurt timp s-au format perechile:
1.Hanu Theodor si Monalisa Viziteu
2.Hriscu Alexandru Florin si Mititelu Cristina
3.Vlad Petrisor si Oancea Gabriela
4.Hage Moussa Marc si Maria Mogos
5.Marius Chiriac si Puscaciu Stefania
6.Nistoreanu Andrei si Andreea Bucataru

Timp de doua luni aceste perechi s-au pregatit intens.
“Degeaba se pregatesc atat de mult ca se stie castigatorul” mi-a zis un prieten de la scoala!Asta credeam si eu,dar in adancul sufletului speram sa fie macar pe merit.
A venit ziua concursului.Prima proba:prezentarile – au mers OK.Dar Hage Moussa Marc s-a balbait la un moment dat.
A doua proba a fost cea de dans.Aici “perechea numarul 4 au dansat pentru pereche,nu fiecare pentru el asa cum au facut ceilalti” au zis cativa cu care am discutat dupa spectacol!
Proba a 3-a a fost si cea mai placuta : Proba la alegere.
Perechea numarul 1 a facut o sceneta cu Scufita Rosia,Romeo si Julieta.
Concurentul de la perechea numarul 2 le-a reamintit celor din sala de jocul Super Mario.Partenera de la perechea sa a facut o sceneta cu cupidon(parca despre asta era vorba).
Concurentul de la perechea numar 3,Vlad Petrisor a facut sceneta “Banel la agatat”,preluata de la Mondenii.Partenera sa a jucat teatru dupa piesa “Cititorul de contoare”(a iesit mai bine ca in “original”)
Hage Moussa Marc a facut o sceneta cu un englez si un translator ce traducea gresit.
Maria Mogos a dansat.
Marius Chiriac de la perechea numarul 5 a facut sceneta “Doi ciobani pe titanic” preluata de la Garcea(dar a iesit mai bine).
Stefania Puscaciu a interpretat piesa DUffy – Mersy
Perechea numarul 6 a facut o combinatie intre dans si mimica.

La proba supriza s-au pus si unele intrebari la care s-au soptit raspunsurile,dar asta nu cred ca mai conta in acel moment.

Ordinea la final a fost urmatoarea:
Mister : 1.Hage Moussa Marc
2.Hriscu Alexandru Florin
3.Vlad Petrisor
Miss: 1.Mogos Maria
2.Puscaciu Stefania
3.Oancea Gabriela
Miss si Mister Popularitate : Mogos Maria si Vlad Petrisor

Cand s-a anuntat Misterul toata sala a amutit!Oare de ce?!Toata lumea zice ca s-a platit pentru acest loc 1!Dar cine va dovedi daca asa a fost?!
Nu am video sau poze de la bal,dar va voi arata cam despre ce a fost vorba la probele la alegerile aoclo unde aceste probe au fost “inspirate”.

Leave a Reply