Pentru mine Steaua Bucuresti e un cacat!Un mare cacat!Stiu,mare echipa,istorie,cacaturi din astea.Respect ce a facut in ‘86,respect totul pana cand a venit Becali.De aici a inceput scarba pentru Steaua!Blaturi,valize,cacaturi iesite din gura!

Miercuri vor veni la Vaslui!Abia astept!Nu sa-i vad,ci sa plece cu coada intre piciore(daca va fi cazul).Nu sunt genul care sa pot fi cumparat de titluri,rezultate in cupele europene,bani si tot ceea ce inseamna fotbal.Pentru mine exista doar Fc Vaslui!Scurt!Echipa locala si o iubesc!O fi avand ea doar 6 ani!Dar in acesti 6 ani a jucat un sezon in Liga a III-a,doua sezoane in Liga a II-a si asta e al treilea sezon din Liga I!Si a facut ceva!Sambata s-a calificat in Cupa Uefa!Dupa 6 ani de la infiintare(mai este si Urziceaniul in aceasta situatie si ii respect)!

Urasc toti rahatii  care zic : “Sunt mare stelist” si sunt din Vaslui,Galati,Iasi si alte orase,dar nu din Bucuresti!Si cand ii intreb “Ai fost la vreun meci”…raspunsul e mereu acelasi :”NU!”

Deci cum esti tu mare fac daca nu ai fost niciodata la vreun meci al echipei iubite!De cand a promovat Vasluiul am pierdut doar un singur meci acasa.Meciul cu Pandurii din returul sezonului trecut.Meciul parca s-a jucat in ziua de Inviere.Si nu am fost in Vaslui.Am ajuns la pauza,dar nu m-am mai dus la meci deoarece nu intram pe stadion!In deplasari n-am fost dar probabil voi avea ocazia sa merg si acolo!

Pentru mine FC Vaslui e singura echipa din Liga I(Frutti Fresh)!O iubire galben-verde,un oras mic,o iubire mare!Daca eram din Bacau,as fi tinut cu FCM Bacau si asa in fiecare oras as si fost!As tine cu echipa locala!Nu cu echipele din Bucuresti pe care nu le pot vedea pe viu ci doar la televizor!

Abia astept meciul de miercuri!Ziua de miercuri!Tin minte si acum primul meci cu Steaua de pe Municipal!Am luat-o cu 4-0,avea Steaua nevoie de victorie!Dar mai bine tin minte cum suporterii stelei au stat in centrul Vasluiului,s-au pisat pe statuie lui Stefan cel Mare!Cum s-au luat la bataie cu jandarmii.Cum au calarit o vaca intr-un sat din Vaslui!Cum au rupt scaune pe Municipal!Cum toata lumea il pupa-n cur pe Becali!

Sezonul urmator a fost altceva!Tot despre meciul de acasa vorbesc!Conducerea clubui a luat masura ca cine vine la stadion cu ceva ros-albastru sa fie trimis in Peluza Stelei!Si asa s-a facut!Tin minte ca acelasi Becali a venit cu elicopterul la meci.Probabil iar se astepta sa fie pupat in cur de Vasluieni.Dar de data asta nu a mai mers!A fost huiduit!Si la final,un mare rezultat!1-0 pentru Fc Vaslui!

Sezonul trecut echipa iar a cazut dupa meciul cu Steaua!A jucat execrabil!Dar nici stelistii nu au fost mai presus,dar au castigat cu 1-0!

In acest an,cred ca valiza va ramane acasa deoarece e prima etapa!

Conducerea FC Vaslui a stabilit preturile tichetelor de acces la meciul cu Steaua Bucuresti, ce se va disputa miercuri, 30 iulie, ora 20.30. Astfel, pretul unui bilet la Tribuna O este de 75 de lei, in timp ce pentru un bilet la Tribuna I, sectoarele B si C si la Tribuna a II-a, fanii vor plati 40 de lei. La Tribuna I, sectoarele A si D pretul unui bilet este de 30 de lei, iar la Peluza Sud 30 de lei. Pretul unui tichet de acces la Peluza Nord este de 10 lei. Mentionam ca biletele pentru Peluza Nord sunt destinate tinerilor suporteri care vin la stadion pentru a-si incuraja echipa.

Totodata, aducem la cunostinta suporterilor ca oricine va purta obiecte vestimentare in culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces in stadion, intrucat in sectorul rezervat oaspetilor vor intra doar suporterii care vor face deplasarea de la Bucuresti, conform solicitarilor primite de la FC Steaua Bucuresti.

Altfel, va aducem la cunostinta ca abonamentele pentru sezonul 2008-2009 se vor repune in vanzare in perioada 31 iulie – 8 august, preturile si conditiile in care se vor vinde urmand sa ramana neschimbate. Astfel, abonamentele vor fi valabile la meciurile din campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA

Preturile abonamentelor sunt:Vaslui_1 Who the fuck is Steaua Bucharest?

Tribuna O: 400 de lei

Tribuna I, sectoarele B si C: 250 de lei

Tribuna I, sectoarele A si D: 150 de lei

Tribuna a II-a: 250 de lei

Peluze: 100 de lei

Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza in continuare de o reducere de 50% la cumpararea unui abonament la peluze sau la Tribuna I, sectoarele A si D.

Totodata, conducerea clubului nostru a stabilit si preturile la meciurile pe care FC Vaslui le va disputa in Cupa UEFA:

Tribuna O: 100 de lei

Tribuna I, sectoarele B si C si Tribuna a II-a: 50 de lei

Tribuna I, sectoarele A si D: 40 de lei

Peluze: 30 de lei

SUSTINETI ECHIPA LOCALA,NU PE CELE DIN CAPITALA!

Leave a Reply