Azi am avut o zi plina : scoala,facturi de platit,cumparaturi,frizer si alte rutine zilnice.Dar vremea a fost superba!Anul acesta nu cred ca a mai fost asa de cald.

Mi-am schimbat look-ul odata cu venirea primaverii.Ma duc la frizer cam din 3 in 3 luni.Azi am incercat ceva nou,m-am tuns diferit.De obicei ma tundeam scurt,dar acu mi-am lasat parul mai mare!Doar am experimentat si imi place cum sta.Am dat 7 lei pentru asta,dar s-a meritat.Conditiile frizeriei au fost impecabile,frizerita foarte amabila si rabdatoare si nici nu a trebuit sa astept deoarece sunt 5 frizerite.

A doua oprire,Ultrapro computers.Mi-am cumparat niste casti pentru ca nu mai aveam.Am dat 23.57 Lei.Nu mi-am luat casti prea scumpe deoarece nu se merita.

Casti cu microfon Teac HP-2, tip stereo, frecventa 20 – 20.000 Hz, impedanta 32 Ohmi, presiunea sunetului 105 dB SPL, diametru difuzoarelor 40 mm
A treia oprire a fost la Orange Shop unde am platit o factura si am reincarcat o cartela.Totul a durat 5 minute.

Dupa Orange urmeaza Vodafone unde am platit alta factura.Aici lucrurile s-au miscat putin mai greu.

In drum spre casa,la semafor am stat langa un baiat ce asculta muzica.Am avut timp sa ascult toata melodia deoarece se auzea.N-am indraznit sa-l deranjez doar pentru a-l intreba cum se cheama melodia,dar am gasit-o.

Leave a Reply